Ολοκληρώθηκε στις αρχές του έτους η ανακαίνιση του χώρου στον Ξενώνα Εφήβων της Ε.Π.Α.Ψ.Υ, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Matilda.

Ο Ξενώνας Εφήβων της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Εφήβων της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ)  , αποτελεί πρότυπη έξω-νοσοκομειακή στεγαστική δομή ψυχικής υγείας για εφήβους ηλικίας 13-18 ετών με ψυχιατρική συμπτωματολογία, που χρήζουν ειδικής θεραπευτικής παρέμβασης εκτός του υφιστάμενου οικογενειακού ή/και κοινωνικού τους περιβάλλοντος.

Το Ίδρυμα Matilda συνδράμει στο σημαντικό έργο της  Ε.Π.Α.Ψ.Υ και στις αρχές του έτους ολοκλήρωσε την ανακαίνιση του χώρου στον Ξενώνα Εφήβων.

Ακολουθεί ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου.

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου της Μ.Ψ.Κ.Α. Εφήβων ΕΠΑΨΥ προς το MATILDA – ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Εφήβων της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ) ευχαριστούμε από καρδιάς την Πρόεδρο του κοινωφελούς ιδρύματος MATILDA – ΙΔΡΥΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, κ. Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, και τους ανθρώπους του ιδρύματος για την εξαιρετικά γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξή τους, η οποία μας εξασφάλισε τη δυνατότητα να ανακαινίσουμε τον χώρο του Ξενώνα μας μέσω της αγοράς ηλεκτρικού και οικιακού εξοπλισμού, αναδιαμορφώνοντας έτσι τους κοινόχρηστους χώρους και τα υπνοδωμάτια των ενοίκων μας.

Διαβάστε ολόκληρη την ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Matilda εδώ: https://www.epapsy.gr/elementor-5908/